Schade aan uw auto, wat nu?

Het is zo gebeurd. Schade aan uw auto. Dit kan uitlopen van een parkeerdeukje tot flinke schade als gevolg van een aanrijding. Met een parkeerdeukje kunt u nog wel doorrijden. Maar de gevolgen van een aanrijding kunnen vaak aanzienlijk zijn. Zelfs als op het eerste oog aan uw auto niet veel schade te zien is. De kosten voor reparatie kunnen dan ook aardig oplopen. Met de juiste autoverzekering bepaalt u zelf welke kosten gedekt zijn.

Autoverzekering van Hema

Autoverzekering van HEMA

De juiste dekking voor u
Bij HEMA Verzekeringen heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen en ook nog de mogelijkheid om aanvullende dekkingen af te sluiten. Hiermee bepaalt u zelf voor welke risico’s u verzekerd wilt zijn. Een WA verzekering is de instapverzekering en hiermee bent u gedekt tegen schade die u bij anderen veroorzaakt. Een WA verzekering voor uw auto is in Nederland verplicht. Een WA-Beperkt Casco verzekering dekt dit ook,  maar met als aanvulling dat schade aan uw auto wordt gerepareerd als deze buiten uw schuld beschadigd is. Dit kan zijn door een aanrijding maar ook door brand, diefstal, storm of een botsing met dieren. Dan bestaat ook nog de WA-Volledig Casco verzekering. Deze verzekering dekt al het voorgaande maar ook schade aan uw auto als u deze zelf heeft veroorzaakt. Wel een fijn gevoel als u net een nieuwe auto hebt gekocht en dat éne paaltje over het hoofd ziet en er tegenaan rijdt.

Verzekerd tegen no-claim terugval
Naast deze drie standaard autoverzekeringen kunt u zich ook nog verzekeren tegen no-claim terugval. Met de aanvullende dekking no-claimbescherming kunt u één schade per verzekeringsjaar indienen zonder dat uw premie het jaar daarop omhoog gaat. Een gerust gevoel bij kleine schades. Andere aanvullende dekkingen zijn pechhulp, autorechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.
Wij hopen natuurlijk dat u vele veilige schadevrije jaren rijdt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje.  Met de juiste autoverzekering van HEMA Verzekeringen kunt u met een vertrouwd gevoel de weg op.

Bron: https://www.hemaverzekeringen.nl

Lees ook:Top 10 meest gestelde vragen over de autoverzekering
Lees ook:Herfst! Voorkom stormschade
Lees ook:Woningmarkt trekt aan: Tekort aan koopwoningen
Lees ook:Wat verandert er aan de zorgverzekering in 2015?
Lees ook:Eigen risico zorgverzekering 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.