Op wintersport zonder reisverzekering?

Menig Nederlander verheugt zich nu al op de komende wintersportvakantie. Vakantie vieren en tegelijk ook lekker sportief bezig zijn. Heerlijk genieten van de sneeuw en mooie afdalingen maken op de lange latten of snowboard. Maar statistieken wijzen uit dat een wintersportvakantie niet geheel zonder risico is.

Reisverzekering Hema

Reisverzekering van HEMA

 

 

 

 

 

 

 

140.000 wintersporters naar de dokter
In Frankrijk bezochten in 2013 140.000 wintersporters een dokter naar aanleiding van een ongeluk op de piste. Dit kan vervelende consequenties met zich mee brengen. Zoals een verblijf in een ziekenhuis of zelfs een operatie. Het is dan fijn dat met één telefoontje naar de alarmcentrale alle zaken voor u geregeld en afgehandeld worden.

Wintersport meeverzekerd
Met een reisverzekering is dat mogelijk. Met de basisdekking van de HEMA Reisverzekering bent u onder andere verzekerd voor hulpverlening, kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfskosten van familieleden. Met een doorlopende reisverzekering is wintersport standaard gedekt. Bij een kortlopende reisverzekering kunt u wintersport apart meeverzekeren. De alarmcentrale van HEMA Verzekeringen zorgt dat alles soepel en snel voor u geregeld wordt. Zo gaat u met een gerust gevoel op vakantie.

Dure ski’s of snowboard?
Bij een wintersportvakantie neemt men vaak ook een dure ski- of snowboard uitrusting mee en deze staan niet altijd in uw zicht. Dat brengt toch zekere risico’s met zich mee. Het zou vervelend zijn als uw wintersportvakantie in het water valt als gevolg van diefstal van uw ski’s of snowboard. Met de wintersportdekking bij uw reisverzekering is diefstal of beschadiging ook inbegrepen. De volledige dekking van de doorlopende of kortlopende reisverzekering kunt u terugvinden op de website van HEMA Verzekeringen.

Bron: https://www.hemaverzekeringen.nl

Lees ook:Schade aan uw auto, wat nu?
Lees ook:Woningmarkt trekt aan: Tekort aan koopwoningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.